Eilen (+ tänäänkin) yllätin itseni: MIE OPISKELIN!! Siis ihan sen sanan koko merkityksessä! En ees muista, millo tällanen ois tapahtunu miu viittomakielen ohjausopiskeluiden aikana! Onko sitä ees tapahtunu ikinä? 



Oon kuiteki nyt todella ilonen ja motivoitunut, johtuneeko työssäoppimisesta ja kommunikaatiojuttujen kohdalla uusista tuulista :) Tää on aivan mahtava tunne!! Oon oottanu niiiiiiin kauan tätä tuttua motivaatiota: haluaa oppia, koska se on itelle (ja tässä vaiheessa myös muille) tärkeää, että osaan sitä mitä tuun tekee ammatikseni mitä todennäköisimmin!!
 

Huom! Älkää käsittäkö väärin, että ennen tätä ei ole paljoo kiinnostanu nää asiat. Totta kai kiinnostaa, mutta en ole ollut kovin motivoitunut tuohon teorian pänttäämiseen jne.

 


Tätä kirjaa oon nyt pari päivää lueskellut innolla.  Koulukirja, vähän käytetty tosin ;) Kunhan jaksaa käydä taas vaihteeks kirjastolla, ni vois etsiskellä muita samaan aiheeseen liittyviä kirjoja :) Iiiih tää on aivan mahtava fiilis (toivottavasti ihan heti ei häviäis!) 

Kävinpä tänään optikolla näön tarkastuksessa, kun on jonkun aikaa (toisin sanoen 3-4 vuotta...) miettinyt tätä miun näköä.  Tuomio tuli ja kokeilinkin jo lasivaihtoehtoja :D Vanhuus ei tule yksin myh... Huomenna meen uudestaan kokeilemaan miu mahdollisia tulevia laseja. Miusta kyll tuntuu, että otan ne, mutta koklaan vielä ( kämppis makutuomarina). Aiheesta kyllä vielä myöhemmin lisää ;D 

Sitten vielä lopuksi miun maanantai- illan ilo: 



Tiuhti ja Viuhti- muki on ollut pidemmän aikaa suosikkimukini <3 Sain sen yo- lahjaksi inkeroiselta (inkeroinen.blogspot.com). Muistelisin, että muki viittasi Karhuun ja Kettuun symboolisesti ja miusta se kyllä on ihan totta :D 
HUOMATKAA MYÖS MUMMILTA SAADUT AIDOT 70-LUVUN RETROILU VERHOT!!! 

<3: La