HUH, tänää alkokii kesäloma wibiiii! Tähä kuukautee on mahtunt vaikka mitä:

- Kämppiksen kanssa vaihettii huoneita ja miulle pamahti kuume jeah! Vapun jälkee tulin entistä kipeämmäksi ja olin viikon kotona yskimässä itselleni sixpackin! 
- Nyt kun huoneita ollaa vaihettu, ni mie  en löydä miu huoneesta mitään... Tää on iha jumalattoman pieni, mutta tavarat vaa jonnekkii hukkuu (mm. huomasin, ettei kamerani muistikortti oo siellä missä sen yleensä pitäisi (esim. KAMERASSA?!Siks miulla ei oo mitää kuvia nyt/myöhemminkää ku vaikeeha sitä kuvia ilman muistikorttii on ottaa))
- Huoliamurheitaharmejakii mahtuu myös miun kuukauteen, kaikki ei oo iha ment liksom i strömsö oikeestaa missään...  Mutta jos sitä uuteen parempaan nousuu tästä lähtis tää elämä :) 
- Kävin Oulussa ensimmäistä kertaa kuurojen kulttuuripäivillä! IHAN MAHTAVA MENO, iha eri kulttuuri!! :D Voin yrittää joku kaunis päivä kertoa siitä enemmän :)  Sain uusia viittomakielisiä kavereita ainaki, se on aivan huippua! 
- Oon saant töitä jihuuu! Oon henk.koht.avustaja ja ohjaaja kesällä eri asiakkaille. Ens viikolla meen tapaa kolmea, tänää tapasin yhtä ja ylhuomenna ehkä meen tapaa yhtä. Oon helpottunt.
- Tänää tajusin, mite tylsää on olla aikuinen: piti hoitaa vero- ja pankkiasiat, kummastakaa en tajuu mitää,huoh! 

Jotakuinkin tämmöstä menoa täällä päi maailmaa! Haluisin kyll löytää sen miun kameran muistikortin arghhhh!! Vois vaikka täss alottaa siit, et siivois ton huoneen tosta vaatevuoresta ?

<3: La