Viikonloppu tuli vietettyä susirajalla. Perjantaina juhlin rakkaan kaverini synttäreitä ja oli aika villiä meininkiä (ei varmaan siitä sen enempää...) :D Lauantaina näin yhtä lukioaikaista kaveria ja avasin terassikauteni kivennäisvedellä nam!! 


Aurinkoa ei kyllä näkynt mutta ei se mitään, oli ihan lämmintä sen aikaa mitä jakso istuskella :) 

Siitä lähdin sitten inkeroisen luokse juhlimaan Karhun 3-vuotissynttäreitä. Ostin pikkumiehelle saippuakuplia, autokarkkeja ja pillimehuja (se on nii ihanaa, ku viel noi pieni lapsi innostuu mistä vaa nii helposti :D pillimehut tulee siitä, kun viimeeksi olin inkeroisella niin ennen lähtöäni join oman pillimehuni ja jätin sen heidän tiskipöydälle. Karhunen oli tullu keittiöön ja hihkunut innoissaan pillimehusta mutta pettyi kun se oli tyhjä... myh!) 
 

Muutama kuva lauantai-iltapäivän saippuakuplailusta: 


Kettu osas jo tosi hienosti puhallella tosi isojakin kuplia, Karhu innostui enemmän puhkomaan niitä haha! Yks Ketun kuplista oli sellanen, että ison kuplan sisällä oli pienempi kupla, se oli aivan mahtava! :) 

 



Sisällä annoin Ketun ottaa kamerallani kuvia. Tää oli miusta joteki erityisen veikeä, hää otti kyll tosi monia hyviä ja hyvin rajattuja kuvia! Äitinsä tyttö, ehheheee ;) 

 


Kohta sais tulla jo enemmä värejä, kevät ja värit tulkaa jo ! :) 

Oon viime kirjotuksissa kertont, mite kevät on jo miulla rinnassa ja oon iha onnessani auringosta! Kotona äitin vanha pyörä oli jo pihalla ja innoissani menin sillä keskustaan! Oli aivan mahtavaa, rakastan sitä pyörää! 


 

" Kelit on täällä taas
Kelit on täällä taas
Kuunnelkaas

Rullaan, rullaan, rullaan
Kato kun mä kurvaan, kurvaan, kurvaan "
   (Jukka Poika- Rullaan)

Kevät kun vaa muuttuu kesäks, ni kyllä toi reggae vaa alkaa entist enemmä pistää villiks! <3
<3: La