Eiline päivä ei ollu ihan miun päivä... Koulussa lapset oli iha levottomia ja oli kyllä niin aivot räjäyttävä pari lopputuntia, että huh huh... :D Meinas kyllä pää ja hermot räjähtää. Kotona päätin sitten olla tosi tarmokas ja ruveta pyykkäämään, kokkaamaan ja leipomaan. Olin aikasemmin päättäny, että leivon jotain perjantaille kiitokseksi, kun sain olla luokassa työssäoppimassa. Päätin tehdä mustikkakuivakakun namms!



Olin tehny kaiken ohjeen mukaan, melkein... tässä vaiheessa olin vielä hyvin tyytyväinen itseeni, kunnes kakun 25 minsaa uunissa olleena tajuan, että unohdin voidella ja laittaa korppujauhot vuokaan. JESSS!!!! No en antanu tän häiritä mitenkään ja aattelin, että varmaan ees joteki saan sen ehjänä vuuasta pois.

 

Yritin keikauttaa kakkua, eikä millään irronnut vaikka kuinka hakkasin sitä. Sitte huomasin tuon rikkimenneen pinnan ja tajusin, että tuo taikina on keskeltä ihan vetelää. Johtui iha varmasti siitä, että laitoin pakastemustikoita sinne (en ollu antanut niiden sulaa tarpeeksi). Alkoi HIEMAN nakertamaan! 

 

                                                                                    RATKAISU ?

 

 

 

Päätin syödä sen! Kämppiksellekin annoin maistiaiset ja sanoi, että ihan kuin söisi jättimuffinssia :D Se maistu kyllä tosi hyvälle ja ei ollut raakaa, se vaan näytti ihan järkyttävälle. Se mustikan väriki teki taikinasta ihan homeisen värisen HAHAHAHA! :D 

 

Joten, miulla meni maku koko hommaan ja varmaan ostan jotain hyvää lapsille ja luokan aikuisille. :D

Miu hieno päivä jatku samalla mallilla ihan loppuun asti: treeneissä miulla ei ollu MITÄÄN suojia, joten en voinut kunnolla lyyä tai potkia! Unohdin käsisiteet ja en ottanut hanskoja, kun olisi ollut tarkotus ostaa uudet seuralta. No, ohjaajalla ei ollut avaimia kaappiin, mistä olis saanu ne hanskat.

 

Huomenna viimonen päivä työssäoppimassa itsenäisyyspäiväjuhlien merkeissä :) Siitäpä sitten kohti susirajaa vanhempien luokse viikonlopuksi! 

<3: La