Jepss tänään sitten oltiin kaupungilla opastusharjoituksissa. Loppufiilis oli hyvä, ihan hyvin miulla ja parillani meni, vaikka kämmeiltä ei vältytty hahahaaa... :D
Alotettin niin, että mie olin sokkeena ja mentii heti harjottelemaan rullaportaisiin menemistä (miun suurin pelko oli just se). Se miu eka kerta rullaportais ois pitäny kuvata: olin iha paniikissa ja aloin kiljuu ja peruuttelemaan, enneku ees pääsin niihi rappusille :D Ei miulla olt luottamuspulaa miun paria kohtaan, vaan itseäni! Kyllä mie alas ja ylös rullaportailla sitte pääsin ja tätä harjoteltiin sellaset... 4 kertaa ylös alas.

 


Uskalsin jo myöhemmi mennä yksinäni, kuha totuin tuohon laitteeseen sokeena.


Nostin aina hieman edessä olevaa jalkaani, että tunnen rappusten loppuvan. Toimi hyvin! 


Ja sitten taas ylös! Myös autto paljon, kun toinen jalka oli eellä, niin tunsi loppupäässä kun portaat "tasaantuu".


Onnistuneesti ylhäällä ja hengissä! 

 

Mentiin rullaporrasharjotusten jälkeen kahville Coffee Houseen. Maksaminen oli mielenkiintosta, ku luulin antaneeni 20 euron setelin, ja sain vain kolikoita takasin ja pyysin pariani sitten selvittämään tän. Olin antanu 5 euron setelin, asia kunnossa :D Parini kertoi, että jotkut lissut oli kävelly mein ohi ja kattonu sillee,et oon kyll tosi nolo ja repeilleet. Puhuttiin siitä, että kyllä tässä ammatissa täytyy osata heittäytyä juuri tällaisen takia: onhan se ny ihan hullun näköstä, et ihminen kävelee oppaan kanssa laput silmillä! :D Ajattelin noitten lissujen kohalla, että kait mie heiän päivää piristin kivasti ja aika sama, vaikka heist se vois olla kui noloo, miehä tässä oon eikä (onneks) hyö ;D hahahaa! Juteltii myös kahvilassa hieman taktiilisti, mutta enemmän puheella.


Ihme kyllä miulla oli hajua, missä paikassa kahvilaa oikein istuin! Coffee House ei ole miun kantapaikka todellakaan nimittäin..

Halusin käydä kaupassa ja maksoin itse (pyysin kyllä pariani etsimään kahden euron kolikon ja ojensin sen sitten tiskille). Sitte miu pari oli ottanu jo sen tuotteen, jonka ostin, eikä sanonut mitään. Aloin hapuilla ja etsiä sitä, minkä seurauksena sitten läpsäisin jotain mummoraukkaa persuksille :'DD EIII!! No mutta itse vaan nauran tälle ja pyytelin anteeksi mummoreppanalta (lisäksi katsoin pariani suhteellisen murhaavasti, ettei voinut kertoa,että oli ottanut jo sen miun ostoksen. Mite mie voin muute tietää, kun en nää!! ).


Kokeiltiin lopussa toisenlaisia rullaportaita, oli paljon helpommat!! 

Vaihdettiin puolessa välissä aamupäivää osia. Opastamiseni meni ihan hyvin ja parini sanoi,että kuvailen ja selitän asioita ympärillämme tosi hyvin, että hää luottaa miun kanssa liikkuessa hihii :) Käytiin lemmikkikaupassa katsomassa marsuja, kaloja ja kaneja :D Ihmiset ei kyllä paljon äimistelleet (vaikka toki saa ihmetellä ja kysellä, mutta sellanen typerä kommentointi ei nappaa).

Se olikin viimonen KuSon tunti ennen hiihtolomaa :) Huomenna suunta kohti susirajaa!
<3: La