Aattelin nyt kirjottaa, ku on fiilistä. Kaikki tietty on kirjotelt vapustansa ja aattelin iteki, vaikka siitä ei paljon mitään kirjoitettavaa oo...
Oli kyllä laimein vappu ikinä! Sunnuntaina tuntu, ettei mikää mee alas ja illalla sitte aloin oksentelee. Pelotti eka, et jos tuleeki oksennustauti ni jippii.... mut ei, nous VAA kuume! Makasin maanantaiaamuna sängys,joka paikkaa särki ja katoin ikkunasta katkeroituneena, ku aurinko paisto. NIIIN MIUN TUURIA TÄMMÖNE!! 

Siinä sitte kaverit alko tullee meille ja mie makaan kuumeessa omas sängys, yaaay! Siin vaihees ku muut meni Valkeisenlammelle kattoo vapputunnelmia, ni mie aloin nukkumaan :D Sitte vähä skarppasin ja menin muitte perässä kämppiksen kaverin pippaloihin. Buranan voimalla mentii, mut ei kyll itellä kauhee juhlafiilis olt. Mentii kotipippaloitte jälkee torille pyörimään ja siitä baarii. En kyll sielkää viihtynt kovin paljoo ja jossai kohtaa sitte lähin yhe kaverin kaa kottii nukkumaa. 


La:n "olen kipeä vappuna"- look.  Maistoin tuota leguana-lonkeroa ja oli kyll iha hyvää, tossa oli miun koko illan toine drinkeistä. Tuli fiilis,et paljo mukavampi, ettei juo paljo mittää. :) 

 Sellanen oli miun vappu jee.. Sain siitä vielä jumalattoman yskän ja nuhan, loppuviikko oltii sitte kotona yskimässä. Vieläkii on kurkku vähä kipee ja välist yskittää, mut ei oo läheskä nii paha puol viikkoo sitte, jollo tuntu,et iha varmast yskin keuhkoni ulos!! 

 


Mutta jotain hyvääkin kerrottavaa ois!! Kävin nimittäi yli viikko sitten parturissa, koska halusin sittekii leikata hiukseni :D Tsa-daaa, tykkään noista :)


En tiiä, näkeeks noist ny mitää, mut siis niit on takaa leikattu lyhyeks ja ne pitenee edestäpäi :) 

<3: La