En ole kirjoittanut melkein kahteen kuukauteen tänne. Jännittävintä on juuri se, etten ymmärrä mihin kaikki aika on mennyt! Jotain kait on kuitenkin tult tehtyä...

^ KuSon tunneilla oli ruokailutilanne taktiilisti. Toinen oli kuurosokea (näkö ja kuulo blogattiin, joten taktiilisti piti yrittää selvitä) ja toinen opas. Tuo tehtävä oli kyllä sellainen, missä mentiin miu sietokyvyn rajoilla... Olin riippuvainen ohjaajastani ja ilman häntä tunsin itseni epävarmaks. Tuntu, että kaikki katsoo juuri miuta ja nauraa miulle (vaikka ei se niin mennyt). **tutti syödä, koska et nähnyt missä se ruoka on ja opas kertoi kellotaulun avulla missä se on mutta silti et tiennyt OIKEASTI, missä se ruoka vois olla :D HUH! Ja aloitin ruoan syönnin lusikalla (meillä siis oli perunaa ja kasvispullia) ja tunsin itseni täydeks idiootiks. Kuiteki selvisin hengissä.

^ Oon alkant taas laajentaa korvareikiä. Ensimmäisen kerra laajensin niit kesällä -09 ja syksyllä Saksassa annoin niitte palautuu takas, koska mielestäni miulla ei olt mitää kivoi korui (se oli kyll iha totta, mutta ei tult taaskaa mielee, et oisin esim. ostant jotai uusii korui? ). Anyways, mietin aika pitkää, meinaanko laajentaa enää, koska: potkynyrkkeilyssä ei saa pitää niitä ja entä jos ne ei palaudu. Viimeisimmässä kohassa tulin siihen tuloksee, et onks sil ny nii välii, jos ne ei enää palaudu. En ees tykkää peruskorviksista, en osaa pitää sellasia, ni jos vaikka mummonaki miula on laajennukset ni sitte on ja sillä sipuli :D 


Tossa on 6 mm ja aion tilata koruja 10 mm:seen, siihe jää miu laajennukset sitte :) Tykkäisin pitää blugeja ja vihaan noita koruja, mut noi on parhaimpia ku laajentaa suuremmaks.

^ Rakastan yleisesti reggaeta ja suomi reggaeta varsiki. Kaks viikkoa sitten olin Jukka Pojan keikalla Kuopiossa ja meininki oli aivan mahtava! Se fiilis, se flow, WOW! Olin pari päivää keikan jälkee aivan pilvissä :D 

^ Oon todellakii fiiliksissä keväästä! Kaikki on aivan ihanaa yleisesti! Oon rakastunt myös pirteisiin keltaisen ja oranssin väreihin vaatteissakii :) Kirppikseltä on löytynt just niitä värejä ihanaa :) 


kasvivauvva :) 

^ Leivoin tässä pari viikkoa sitte pullaa ja huomasin, että taikina on hieman juoksevaa. Osasin päätellä vähän pidemmällä tähtäimellä loogisesti ja laitoin taikinan muffinssivuokiin. Niistä tuli pullamuffinsseja, ne oli jänniä :D (HUOM! Tein ihan ohjeen mukaan, en tehnyt mitään tyypillistä kuivakakkumaista mokaa. Ne oli jotain pikapullia) 


Pullamuffinssit <3

 

^ Aloitin käymään enkun tunneilla mein koulussa, vaikka oon käynt lukiossa enkun ja oisin voint hyväkslukee sen. Noooh, työhaastatteluun mennessä satuin vilkaisemaan miun lukion päättötokarin enkun numeroa ja jäädyin: se oli 6 (ja meidän koulus se sitten muuttuu 1:seks)!!! Tulin siihen tulokseen, että ehkä parempi mennä tunneille korottamaan.

^ Kuukauden päästä on vyökoe ja viikonloppuleiri potkiksessa ja tuntuu, että en osaa vielkään takapotkua tai mitään muutakaan. Viime treeneissä turhautti koko takapotku niin paljo, et ois tehnt mieli hakata ittensä :D Onneks ohjaaja on sen verra optimistine ja kannustava, et kuukaus on pitkä aika ja kyll se siit. Pitäkää peukkuja! 

^ Tässä 3-4 viikkoa sitte näin yhtä ystävää, jota on viimeeks nähny 6,5 vuotta sitte! Hää asuu Rovalassa ja ei iha usein nähä. Se oli uskomatonta, iha ku ei oltais koskaa oltu erossa. Juteltii, syötii, juteltii, käytettii häne koiraa ulkon ja juteltii. Oli aivan mahtavaa ja toivon, et nähää pian :) 


^ Miun muutamat ystävät on ihan rakastuneita. Ykskii kaveri miettii,et mite ihmine voi olla näi rakastunu toiseen. Toinen on sitä mieltä, että on tavant ehkä elämänsä kumppanin. Oon hein puolesta tosi ilonen ja onnellinen, mutta samalla tietty aattelen,et MIEKI HALUUN OLLA RAKASTUNT JA IHA HULLUNA TOISEEN !! :3 Mutt onneks arki rullaa iha hyvin näinki, mut kyll pien rakkaus piristäis ;3

^ Miulla oli viikko sitte iha hirvee tukkakriisi, mutta se alle viikossa laantu o.O Olin sitä mielt, et leikkaan varmasti lyhyeks (miulla on enne olt lyhyet hiukset) , mut sitte vaihoin vaan jakauksen paikkaa ja nyt näytti silt, että miulla ois pitkät hiukset iha kummaltakii puolelta. Oon iha tyytyväine näinki :) 

Olipas ihana kirjottaa tänne (puolet viime kuukausien asioista varmaa jäi kirjottamatta, mut kait ne ei olt mitekä tärkeitä :D ) ! Toivottavast kirjotan useemmin ku kerra 2 kuukaudes ;D
<3: La