Tänää menin salille takas 4 kuukauden tauon jälkee! Ohjaaja oli sitä mieltä, että penkkipunnerrus tulis takas... Oh no! Vähä jänskätti, ku sitä en ollu tehny varmaa 6-8 kuukautee. Enne ku tartuin tankoo, ni totesin vaa ohjaajalle: "tästä tulee jotai tosi surullista katottavaa"  :D Mut se meniki aika hyvin: lämmittelyn jälkee saatii lisättyä melkee 10 kg puolen vuoden jälkee suoraa!! Ite oon ainaki tosi tyytyväine, koska ootin, et hädin tuskin saan tangon ylös hahahaaa :) Eipä oo tullu turhaan punnerrettua potkiksessa, täst on kyll hyvä jatkaa! 
 Meni tosi hyvin saleilut. Ohjelma on aika yläkroppapainotteine potkiksen takia, tykkään :) Tuli huomattua, että kestävyys ja hapenottokyky on parantunu huomattavasti, esim. juoksumatolla 4 kk sitte vielä juoksin 9 km/h ja tänää juoksentelinki 11 km/h! Loppuverkassa kyll juoksin 9 km/h, mutta puhuin samal miu ohjaajalle. Hääki oli tosi yllättyny, mite tosiaa miu kunto on kasvanu! Tosi positiivista itessää huomata, että kunto potkiksen kanssa vähä ees parantunu :) Jess jess jess, mahtavaa oli palata saleilee!! 

Viikonloppu oli kyll mukava, lauantaina menin Viuhdin kanssa kattomaa mein seuralle nyrkkeilymatsei. Iha huippuilma oli aamupäivästä: 

Ihanan kirpakka ilma oli sitte koko viikonlopun! Välistä tuntu, että naama meinas jäätyä, mutta tää ei estäny / estä menemästä treeneihin ;D

Nyrkkeilymatsit oli aika naisvaltasii, varmaa 2-3 matsii oli jätkien välistä (meno oli myös sen mukasta: verta valu pitki naamaa, mut ei se menoa hidastanu :D). Paras matsi oli, ku 45- kilosten painoluokassa kaks about 12-13- vuotiasta poikaa otteli, siinä ei nimittäi nyrkkejä säästelty. Aivan mahtava matsi! :D


Tiiän, et näyttää karulta, mutta oli pakko spreijata noitte ihmisten naamat. Ei tunnu kovin mukavalta julkasta kuvia ja ei oo varma, oisko se niille ok ,vaikka oli iha "julkine" tapahtuma.


 Etelä- Karjalan seurasta näky miu nyrkkeily- ja kuntonyrkkeilyohjaaja. Mietin eka, et viittiikö mennä moikkaa,et jos hyö ei muistakkaan. Kyll hyö muisti: kummatkii oli tosi mielissää, et jatkan potkista ja miulla on tavotteita. Oli kiva vaihella seurakuulumisii ja miu kuntonyrkkeilyohjaaja sano, et miu pitäis tulla treenaa, ku oon sielpäi pyörimäs. Pitää kyll mennä. Oli aivan mahtavaa nähä heidät! Jossai välissä matsia Viuhti totes, et liikun koko ajan paikallani. Olin huomaamattani nii paljo eläytyny matsiin, että "väistelin" ja liikutin yläkroppaani :DDD Miu kunttisohjaaja voitti sen ottelun iha keposesti, vaikka oli puolikuntosena ottelemassa.
Tuo tapaamine anto omanlaista tsemppia treeneihin :) 

Liikunnasta on viime aikoin tullu miulle todella tärkeä. Se auttaa miuta keskittyy itteeni, siihe hetkee, eikä tarvii ajatella just sillo mitää muuta (esim. sellasia asioita, joita muuten joudun ajattelee 24/7 ja ne väsyttää miuta henkisesti ja fyysisestiki). Tää on miun henkireikä ja oon onnelline, et pystyn tekee tätä kaikkea, pystyn liikkumaan. Sekään ei nimittäin ole itsestään selvä asia.


Näytänpä jäätävältä :D Amppariefekti vaatteissa ja rento fiilis treenien jälkee yay :) 

Nykyää oon iha villinä maitorahkamustikkakeittokaurajuomabanaanikauralesepirtelöön, en saa siitä tarpeekseni :D Oon myös yllättyny, että nykyää tykkään maitorahkasta iha pelkiltee, ku enne ei millää meinannu mennä alas!

<3: La