Tänään viittomakielen tunnilla puolet luokasta esitti itse tulkitseman ja viittomakielelle käänetyn kappaleen. Olin valinnut Kristiina Wheelerin kappaleen Sininen sydän. Olin tosi tyytyväinen siihen, miten olin sen kääntänyt ja toteuttanut, kääntäminen nimittäin ei ole helppoa! 
 Tietysti jännitti esittää se kappale, huh! Mutta hyvin se meni ja muidenkin kappaleet oli tosi hyvin tulkittu ja käännetty! Ihania esityksiä ja loput esittää ensi kuussa :) Videokuvaus olisi pitänyt olla, mutta otan sen myöhemmin (voisin myös katsoa, että jos sitä onnistuisi saamaan sen videon vaikka tänne!), tässä kuitenkin muutama kuva: 


Muuttua


Hävitä (kädet ei kyll kovin hyvin näy... ) 

Kuten huomaatte, ilmeet on iha kohillaan :D

Tänää myös viestin välitys- tunnilla käytiin "tulkkausta", eli puheesta viitottiin asia videolle. Se oli jotain ihan hirveetä... Aiheena siis oli kuurosokeuskerhon jostai päiväkirjamerkinnöistä joku pätkä. Tuntu, että informaatio meni ihan ohi. Videolta näkee, että oon tosi turhautunu ja yhes vaihees lopetin ja kävin jotai henkistä kamppailua pääni sisällä. Onneks kuiteki sain itteni jatkamaan ja kyll se iha suju... Huh, ei oo tulkin työ hei helppoa!! 

Tänää kävin sitte koulun jälkee kirppiksellä! :) Käyn siis siel tyylii joka viikko tai joka toinen, välillä löytyy vaikka mitä ja välil taas ei mitää. Mutta aattelin ny vähä blogata tänne, mitä löysin:


Verhokangasta, aika retroo :D 


Hame, tykästyin! 

 


Kassi (Ikeasta, mutta pitää ton logon päälle kehitellä jotain :D)

 


 

Tämmöstä ihanaa taas :) Tunnin päästä pitäis lähtee treeneihin vähä harjottelee takapotkui ja tuol on iha kakka ilma (mm.sataa loskaa, iha tuntuuki silt,et kahen viikon päästä vappu jee :D), ei paljo nappais... Mut lohduttaa, et voin mennä bussilla, ettei oo IHAN PAKKO kävellä :) 

<3: La