Kyseinen Stellan kappale on tällä hetkellä yks lempi kappaleistani. Siinä on jotain sitä vanhaa Stellaa, jota monia vuosia aiemmin kuunnellessani tunsin.


Kohta viikon aikana ongelmani on ollu miun tietokone.. Kaikessa yksinkertaisuudessaan se ei vain toimi. Miusta on huolestuttavaa, mite ärsyyntyny oon ollu tästä asiasta ja huomannu mite paljo tietokoneella oleminen on miu aikaa vieny. Huomenna toivottavast saisin vietyä kaverin luokse koneeni katottavaks ja mahollisesti korjattavaks.

Tänää tein ruuaks kasvissosekeittoa toisen kerran elämässäni. Ensimmäisen kerran keitosta tuli niin vetistä, että sitä ois voinu juua. Olin raivoissani, mut mitäpä en kattonu ohjeita (siihe aikaa oli miult tosi yleistä,et jos ees tein ruokaa, ni en todellakaa kattonu mitää ohjeita.. :D). Tällä kertaa se onnistui, se oli kaikinpuolin hyvää, onnistuin jopa mausteitten kanssa
( "kaikki on balanssissa", niiku kämppis sano)!!  Olin kyllä niin liekeissä tuosta keiton onnistumisesta!! :D

 

 

Aamulla näin, mite ihana syyssää oli ulkona ja oli pakko lähteä ulos kuvailemaan. Huomasin, etten ollut ainoa ihminen puistos kameran kaa! Tässä muutama kuva aamupäivästä: 

 

 

 

 

 

Tykkään tosi paljo tosta piposta!!<3 Tiedään erään toisenkin, joka haluis ton... ;)

 

 

Tykkään tosi paljon käydä käpläilemässä lähipuistossa ja Väinölänniemellä. Aurinko oli aivan mahtava ja kaikki ne värit! Miulla ei oo lempi vuodenaikaa, mutta syksy on mahtava juuri tällaisina päivinä!! :)

<3: La