Kuvaton blogini sen kun jatkuu. En tajua oikeesti, mihi se muistikortti on hävint?! ARGHHH! Varmaa luovutan kohta ja palkkapäivänä meen ostaa uuden kortin.. En ymmärrä tätä!! 

Kesäloma on alkant ja samalla kans työt. Olen siis ihan avustaja hommissa ja muutamia asiakkaita on tult :) Piti tänää soittaa yhelle ja perua, koska tajusin, että tunnit loppuu keske ja koht teen jotai 12 tunnin työpäiviä, no thanks! Onneksi huomasin tämän ajoissa, ettei kerkee sopia enempää mitään. Hah, joskus näin päin, että on liikaa tunteja ! 

Oon nii kyllästynt, ku vaa sataa ja sataa ja sataa! Syy löytyy pihalta: siellä on miu skootteri. Kyllä, La palasi teinarivuosilleen ja ajelee ny skodella hahaa :D No ei, meiksit toi sen ennen lomia, että pääsen nopiasti ja kätevämmin töihin. Iha kiva kesällä paitsi sadepäivinä,mitä tässä pari päivää satant..! Vähä naurattaa välistä, ku sillä pistän menemään pitki teitä, aiheutan varmaa jotai liikenneongelmia :D Välistä kyll oikeesti pelottaa ajella sillä, koska autoo verrattuna sehä on hepponen ja jos törmää ikävästi johkii toisee autoo/mopoo/jne ni aika kivasti sielt lentää ... :s Mut ei pidä sitä miettii nii paljo! 

Nojoo,eipä tässä postauksessa olt mitää erikoista, mut eipä tota aina tarviikkaa. :D 
<3: La